حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) مشهد، پیشرو در توسعه اینترنت اشیا بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد فعالیت هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده شهر | هشدار آلودگی هوای مشهد در نیمه دوم سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها

  • کد خبر: ۳۴۳۹۰۰
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
  • ۱
مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها
مدیر کل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد از مناسب سازی و بهبود زیرساخت‌ها و امکانات ۴۵۰ بوستان سطح شهر برای افراد دارای معلولیت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد فیض‌الهی گفت: با توجه به اهمیت مناسب‌سازی محیط‌های شهری برای توانیابان و تأکید مدیریت شهری کلان شهر مشهد بر این مهم، با انجام مطالعات گسترده، میزان پراکندگی این افراد به تفکیک مناطق ۱۳گانه مشخص شد و طراحی و برنامه‌ریزی‌های لازم برای تجهیز و مناسب‌سازی بوستان‌های سطح شهر از سال‌های گذشته آغاز شده است.

فیض الهی با اشاره به اینکه در احداث زیرساخت‌ها و امکانات در بوستان‌ها برای خدمات‌دهی به شهروندان باید به جنبه‌های مختلف توجه شود تا تمامی شهروندان بتوانند از امکانات موجود بهره‌مند شوند، افزود: در حال حاضر شهر مشهد دارای ۷۲۱ بوستان فعال شامل ۶۸۸ بوستان محلی و ناحیه‌ای و ۳۳ بوستان منطقه‌ای و بزرگ مقیاس است.

وی اضافه کرد: با اقداماتی که طی سال‌های اخیر صورت گرفته است، در راستای رفاه حال شهروندان و دسترسی امکانات برای افراد سالمند، جانبازان و توانیابان، سرویس‌های بهداشتی، آبخوری و معابر ۴۵۰ بوستان سطح شهر تجهیز و مناسب‌سازی شدند.

مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد اظهار داشت: علاوه بر اینکه در احداث بوستان‌های جدید به توانیابان توجه ویژه شده است، طی سال گذشته حدود ۱۲۳ میلیارد ریال برای تعمیر، بازسازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی، اصلاح و همسطح‌سازی معابر و رمپ عبوری در بخش‌های مورد نیاز و مناسب‌سازی آبخوری‌های سه سطحی و دو سطحی جهت استفاده توانیابان در بوستان‌های مناطق ۱۳گانه هزینه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
0
0
برای یک شهر با وسعت مشهد فقط ۱۲ میلیارد تومان برای مناسب سازی و تعمیر و همه این مسائل یک تقاطع غیر هم سطح نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان مناسب سازی شهر برای معلولان ۱۲ میلیارد همین می شود که بسیاری از نقاط شهر مشهد قابل دسترسی برای معلولان نیست هنوز به غیر از اینکه در بسیاری معابر شهر سرویس بهداشتی وجود ندارد بسیاری از سرویس های بهداشتی در شهر مشهد مناسب معلولان نیست و دسترسی برای معلولان ندارد بودجه یک سال شهرداری مشهد نزدیک به ۷۰ هزار میلیارد تومان آنوقت بودجه مناسب سازی برای دسترسی معلولان ۱۲ میلیارد تومان بعد هم ادعا دارید که شهر مناسب معلولان است بروید از معلولان بپرسید که برای تردد در سطح شهر ودارای به اماکن مختلف چه سختی های زیادی متحمل می شوند البته برای کدام مسئول مهم است فقط شعار می دهید مطمئن هستم که این پیام تائید نمی شود اما مسئولان اگر وجدان دارید فکری به حال دسترسی راحت وایمن معلولان داشته باشید و اقدامی عاجل داشته باشد شعار ندهید اقدامی انجام دهید بااین ارقام ناچیز که برای مناسب سازی شهر برای معلولان در نظر می گیرید فایده ای ندارد مدیران شهرآرا البته بعید می دانم این پیام را تائید ویا پیگیری کنید واقعیت شهرمان همین است که گفتم معلولان مشکلات بسیاری برای دسترسی راحت به معابر و اماکن مختلف دارند اما مسئولان فقط با بودجه ناچیز شعار می دهند و در حد محدود کاری انجام می دهند که بگویند انجام شد همین .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->